MUŞ / VARTO - Sazlıca İmam Hatip Ortaokulu

Sazlıca İmam Hatip Ortaokulu

SAZLICA KÖYÜ SAZLICA KÜME EVLERİ NO: 108/3 VARTO / MUŞ
Vizyon
Vizyonumuz Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle ülkenin geçici eğitim politikalarından etkilenmeden, her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak. Kurumun varoluş amacına değer katan çalışanlarda, kurumsal aidiyet kültürünü geliştirmek.
08.30 başlama 14.45 bitiş (Salı günü bitiş 15.35)
İngilizce , Arapça
Ulaşım özel araçlarla olmaktadır.
Servis yoktur.
Sazlıca köyü
Okulumuz ilçe merkezine 4 km uzaklıktadır.
Futbol basketbol masa tenisi
Tübitak projeleri yerel projeler
Diğer Hususlar
Okulumuzda 4 derslik bulunmakta, haftalık 36 saat ders bulunmaktadır. Pazartesi çarşamba perşembe ve cuma günleri 7 saat salı günü 8 saat dersimiz bulunmaktadır. Kadromuz genç ve dinamiktir.