MUŞ / VARTO - Sazlıca İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

hat sanatı geçmişten günümüze kendisiyle meşgul olanları hep "güzel insan" denilebilecek mertebeye ulaştırmıştır.

Şbt

Teknolojinin kullanılmasının yaygınlaşmasıyla birlikte internetin kullanımını da yaygınlaşmaya başlamıştır. İnternetin kullanımının yaygınlaşması güvenli ve bilinçli internet kullanımını da gündeme getirmiştir. Güvenli ve bilinçli internet kullanımı için bireylerin yerine getirmesi gerekli sorumluluklar da bulunmaktadır.

Şbt

Şubat ayı KTS etkinlikleri kapsamında okulda askıda kitap uygulaması öğrenciler ile birlikte gerçekleştirildi. Durumu olmadığı için kitaba ulaşamayan öğrenciler askıda kitap uygulaması sayesinde kitaplara ulaşabildi.

Şbt

Şubat ayı kts etkinlikleri kapsamında 8.sınıf öğrencilerine yönelik seviye tespit sınavı uygulandı.Sınav değerlendirilmesi yapılarak sonuçları öğrenciler ve veliler ile paylaşıldı.

İMAM HATİP OKULLARININ VİZYONU, MİSYONU, DÜNÜ, BUGÜNÜ VE GELECEĞİ

konularında farkındalık oluşturmak amacıyla imam hatip okulları kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında okulumuzda  öğrencilerimize ders öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde konu ile ilgili videolar izletilip , Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu İmam Hatip Ortaokulları vizyon belgesi tanıtılmıştır.